Studier hos Serious

Vi bruger mange timer i studierne hver eneste dag og udstyret er State of the art. Det vigtigste er dog ikke hvor meget teknikken har kostet, men at indtaleren oplever en god arbejdssituation. Vi læser fra store 12,9 tommer IPads og har indkøbt bløde AKG hovedtelefoner der er behagelige at have på, selv efter en tre timers session.

Omgivelserne

Vi sætter pris på flotte og rolige omgivelser hos Serious. Derfor har vi indrettet en behagelig gårdhave, hvor man kan lade op i pauserne. Alle der benytter studierne, har adgang til vores lille oase. 

Vi har en havelåge direkte til skoven og kik til vandet. 

Hvad andre siger om Serious

Virkelig en fornøjelse at indtale min seneste roman, 'Mit halve hjerte, mit hele liv' hos Serious. God, professionel styring, og god personlig snak. Og kaffe. I det hele taget: Very Good Vibrations.
Morten Sabroe
Forfatter
Det var en fornøjelse, at indlæse min første bog Kære Zoe Ukhona hos Serious. Dybt professionel og alligevel også personligt engageret. Glemmer sent da jeg - efter at have læst en følsom passage op med en stemme, der knækkede lidt på grundt af alle følelserne - spurgte Peter, om det var "for meget", og han med en tåre i øjet svarede "nej, det var rigtig fint". Har fået virkelig mange positive reaktioner fra lyttere af bogen om, at de elsker, at man kan mærke følelserne.
Pelle Hvenegaard
Tv-vært, skuespiller
Var en forrygende oplevelse at indtale min bog “Survivor” hos Serious. Afslappet og varm atmosfære. Hamrende professionelt arbejde , som i kraft af stor rutine. Vejleder og kommer med konstruktive input, når det giver mening
Jakob Kjeldberg
tidl. Fodboldspiller, tv-vært