En stemmeprøve til din næste lydbog?

Vi har et væld af stemmer i lydkartoteket, både berømte skuespillere og ganske ukendte dygtige indtalere. Fælles for dem alle er, at de sætter en ære i deres fag og vil gøre alt for at skabe en fantastisk lydbog.

Hvis du vil trække på vores erfaring er det blot at sende en mail med en beskrivelse af bogen og hvilken type indtaler du havde forestillet dig, så dykker vi ned i stemmehavet og fisker nogle forslag op. Som regel sender vi tre forslag og ofte putter vi en alternativ stemme med, som du måske slet ikke havde forestillet dig.

Hvad andre siger om Serious

Jeg har tilbragt adskillige timer i lydboksen hos 'Serious' og har altid følt mig godt tilpas. Stemningen er afslappet og hyggelig, men også effektiv. Alt i alt en god blanding af professionalisme og behagelig atmosfære. Og så kaffen er virkelig god.
Lars Brygmann
Skuespiller
At kunne få selv en ikke-professionel-oplæser med stærk nordjydsk dialekt til at føle at de mange timer blev brugt på meningsfuld vis med yderst behagelig og professionel assistance var en gave til forfatteren. Jeg ser frem til at samarbejde med Serious, når næste bog skal indlæses…
Morten Albæk
Filosof og erhvervsmand
Var en forrygende oplevelse at indtale min bog “Survivor” hos Serious. Afslappet og varm atmosfære. Hamrende professionelt arbejde , som i kraft af stor rutine. Vejleder og kommer med konstruktive input, når det giver mening
Jakob Kjeldberg
tidl. Fodboldspiller, tv-vært