Hvad andre siger om Serious

Virkelig en fornøjelse at indtale min seneste roman, 'Mit halve hjerte, mit hele liv' hos Serious. God, professionel styring, og god personlig snak. Og kaffe. I det hele taget: Very Good Vibrations.
Morten Sabroe
Forfatter
At kunne få selv en ikke-professionel-oplæser med stærk nordjydsk dialekt til at føle at de mange timer blev brugt på meningsfuld vis med yderst behagelig og professionel assistance var en gave til forfatteren. Jeg ser frem til at samarbejde med Serious, når næste bog skal indlæses…
Morten Albæk
Filosof og erhvervsmand
Var en forrygende oplevelse at indtale min bog “Survivor” hos Serious. Afslappet og varm atmosfære. Hamrende professionelt arbejde, som i kraft af stor rutine. Vejleder og kommer med konstruktive input, når det giver mening
Jakob Kjeldberg
Tidl. fodboldspiller, tv-vært
Det var en fornøjelse, at indlæse min første bog Kære Zoe Ukhona hos Serious. Dybt professionel og alligevel også personligt engageret. Glemmer sent da jeg - efter at have læst en følsom passage op med en stemme, der knækkede lidt på grundt af alle følelserne - spurgte Peter, om det var "for meget", og han med en tåre i øjet svarede "nej, det var rigtig fint". Har fået virkelig mange positive reaktioner fra lyttere af bogen om, at de elsker, at man kan mærke følelserne.
Pelle Hvenegaard
Tv-vært, skuespiller
Jeg har tilbragt adskillige timer i lydboksen hos 'Serious' og har altid følt mig godt tilpas. Stemningen er afslappet og hyggelig, men også effektiv. Alt i alt en god blanding af professionalisme og behagelig atmosfære. Og så kaffen er virkelig god.
Lars Brygmann
Skuespiller